25.9 C
Blanes
Castell de focs artificials

La pirotecnia Ferrández assegura que no defraudarà ningú a la Festa Major del 2017

Aquesta pirotècnia serà l'encarregada del castell de focs de la Festa Major de Santa Cristina de Lloret l'any que ve.

Castell de focs artificials

Darreres Notícies

La pirotècnia Hermanos Ferrández assegura que l’espectacle de focs artificials de la Festa Major de Santa Cristina de l’any que ve no defraudarà ningú. La companyia serà l’encarregada de l’espectacle després de guanyar aquest any el concurs internacional de Blanes. Un dels germans de l’empresa familiar, Leo Ferrández, ha explicat que treballaran perquè l’actuació a Lloret sigui del gust del públic.

Aquesta empresa va disparar a Blanes aquest dimarts passat, diada de la patrona de la població, Santa Anna. Segons el criteri del jurat, tant tècnic com popular, va derrotar la campiona de les tres edicions anteriors. En la 46a edició de la competició, va oferir un espectacle impactant en ritme, composicions i varietat, que el públic va aplaudir i ovacionar constantment.

circo de las estrellas

La pirotècnia Hermanos Ferrández, fundada el 1982, ja va guanyar a Blanes l’any 2011 i els seus propietaris asseguren que això va fer créixer molt l’empresa.

El fet de guanyar a Blanes comporta rebre els 6.000 euros del primer premi i tres contractes: un per participar a les Fires de Sant Narcís de Girona aquesta tardor i dos més de cara a l’any vinent. Al 2017 tornarà a participar al concurs de Blanes i tancarà la Festa Major d’estiu a Lloret de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist