4.2 C
Lloret de Mar

La piscina registra 470 nous abonats arran de rebaixar la quota prop del 20%

Una de les mesures que hi ha sobre la taula per seguir millorant l'equipament és habilitar un aparcament exclusiu per als abonats, entre la piscina i les pistes d'atletisme.

Espai on es farà l'aparcament
Espai on es farà l'aparcament

Darreres Notícies

La piscina municipal de Lloret de Mar ha guanyat un total de 470 abonats en menys de dos mesos, després de la rebaixa de prop del 20% que s’ha aplicat a les quotes d’abonament, entre altres mesures econòmiques i comercials.

servicios profesionales jimenez

Tenint en compte aquestes dades, es calcula que es podrien tenir els primers guanys a partir del 2020. De totes maneres, el regidor d’Esports, Joan Bernat, que està molt satisfet amb l’increment d’usuaris, ha volgut matisat que l’objectiu de la piscina com a equipament municipal no és obtenir beneficis, sinó que l’utilitzin moltes persones perquè sigui rendible des del punt de vista social.

A banda de potenciar els abonats, el regidor ha remarcat la importància que té la piscina per atraure turisme esportiu. Una demanda que cada cop va a més.

En la línia de seguir millorant el global de l’equipament, sobre la taula hi ha el projecte d’habilitar un aparcament exclusiu per als abonats. Encara no està clar el seu funcionament, però el projecte ja està a punt per crear-lo entre la piscina i les pistes d’atletisme, un espai tancat que ara mateix és inaccessible.

De cara al futur, l’Ajuntament també té la intenció de fer dues pistes de pàdel.

Recordem que la piscina es va inaugurar l’any 2014. Des del passat mes de maig la gestiona directament l’Ajuntament, després que l’antic gestor, la unió temporal d’empreses entre Sportise i Clece, renunciés a la concessió al·legant la pèrdua de més de mig milió d’euros el primer any.

D’altra banda, d’aquí a uns dies se sabrà qui és el guanyador del concurs que es va convocar per trobar un logotip per a l’equipament. S’hi han presentat una cinquantena de persones amb unes 70 propostes diferents.

spot_img

El + Vist