7.6 C
Lloret de Mar

Places exhaurides per a la casa-museu de Can Font

Formen part de les Jornades Europees de Patrimoni, amb portes obertes i vistes guiades gratuïtes al Museu Obert de Lloret de Mar.

Casa-Museu de Can Font
Casa-Museu de Can Font

Darreres Notícies

Lloret se suma, com cada any, a les Jornades Europees de Patrimoni que se celebren aquest cap de setmana. Es tracta d’una iniciativa d’àmbit europeu que pretén acostar la ciutadania al patrimoni cultural d’arreu del territori.

Xavi Flores, regidor de Patrimoni Cultural, exposa que solen atraure “públic local que repeteix però també de proximitat”.

Turo Rodo 1
El poblat ibèric del Turó Rodó.

Tant aquest divendres, com dissabte i diumenge, trobarem portes obertes als punts d’interès de la destinació. Són la Masia de Can Saragossa, el Museu del Mar, Turó Rodó, els Jardins de Santa Clotilde i el Castell de Sant Joan. Uns indrets amb demanda. Com a exemple, el passat Dia Mundial del Turisme en què van reunir 1.000 visitants en una sola jornada.

Jardins de Santa Clotilde
Jardins de Santa Clotilde

A més, hi haurà -al llarg dels 3 dies- visites guiades gratuïtes en català, que en alguns casos ja han quedat plenes. Com els jardins –del que queden places només per divendres- o a Can Font, l’única casa pública visitable indiana de Catalunya, en què tot està exhaurit.

Els horaris de les visites són els següents: a Can Saragossa, a les 10h; al Museu del Mar, a 11:30h; al Turó Rodó, a les 13h; als jardins, a les 16h; al cementiri modernista, a les 18h; i a Can Font, a les 20h.

Les places són limitades. Cal fer una reserva prèvia a patrimoni.lloret.cat o bé trucant al 972 36 44 54.

spot_img

El + Vist