10.3 C
Lloret de Mar

Ple extraordinari per tractar temes exclusivament relacionats amb la crisi del coronavirus

Començarà a les 16.30 hores i se seguiran totes les mesures de seguretat i higiene per la Covid-19. La sala estarà tancada al públic, però es podrà seguir en directe a través de Nova Ràdio Lloret.

L'últim ple municipal, amb les mesures per la Covid-19
L'últim ple municipal, amb les mesures per la Covid-19

Darreres Notícies

Aquesta tarda se celebra un ple municipal extraordinari en què es tractaran exclusivament temes relacionats amb la crisi del coronavirus.

servicios profesionales jimenez

Es portarà a debat una modificació de crèdit per adaptar el pressupost a la nova situació i es fixaran les diferents mesures tributàries que s’han impulsat per poder fer front a la crisi econòmica i social derivada de la crisi sanitària, així com la modificació de les atribucions i assignacions que perceben els regidors.

L’ordre del dia compta amb sis punts i, en ser una sessió extraordinària, no hi haurà ni mocions, ni propostes d’urgència, ni precs i preguntes.

El que sí que hi haurà són una sèrie de mesures de seguretat estrictes, com ja es va fer al ple anterior, per evitar qualsevol possibilitat de contagi. El regidor de Recursos Humans, Xavi Flores, ha explicat que es prendrà la temperatura a tots els assistents, tothom portarà mascareta, es mantindran les distàncies de seguretat i es desinfectarà el faristol cada cop que intervingui un regidor. Segons el regidor, totes aquestes mesures es van complir de manera estricta a la sessió anterior i la valoració és molt positiva.

Recordem que a l’abril, en ple confinament, es va haver de fer un ple de manera telemàtica. Ara, però, el regidor creu convenient poder tornar a fer-los de manera presencial, ja que és senyal que de mica en mica tot va tornant a la normalitat.

El ple començarà a dos quarts de cinc de la tarda. Per la situació de pandèmia, de moment la sala seguirà tancada al públic, però com sempre la sessió es podrà seguir en directe a través dels canals habituals de la ràdio: el 90.2 FM, la pàgina web i el Facebook Live.

spot_img

El + Vist