9.2 C
Lloret de Mar
L'últim ple municipal, amb les mesures per la Covid-19

Ple extraordinari per tractar temes exclusivament relacionats amb la crisi del coronavirus

Començarà a les 16.30 hores i se seguiran totes les mesures de seguretat i higiene per la Covid-19. La sala estarà tancada al públic, però es podrà seguir en directe a través de Nova Ràdio Lloret.

L'últim ple municipal, amb les mesures per la Covid-19

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Aquesta tarda se celebra un ple municipal extraordinari en què es tractaran exclusivament temes relacionats amb la crisi del coronavirus.

Es portarà a debat una modificació de crèdit per adaptar el pressupost a la nova situació i es fixaran les diferents mesures tributàries que s’han impulsat per poder fer front a la crisi econòmica i social derivada de la crisi sanitària, així com la modificació de les atribucions i assignacions que perceben els regidors.

L’ordre del dia compta amb sis punts i, en ser una sessió extraordinària, no hi haurà ni mocions, ni propostes d’urgència, ni precs i preguntes.

El que sí que hi haurà són una sèrie de mesures de seguretat estrictes, com ja es va fer al ple anterior, per evitar qualsevol possibilitat de contagi. El regidor de Recursos Humans, Xavi Flores, ha explicat que es prendrà la temperatura a tots els assistents, tothom portarà mascareta, es mantindran les distàncies de seguretat i es desinfectarà el faristol cada cop que intervingui un regidor. Segons el regidor, totes aquestes mesures es van complir de manera estricta a la sessió anterior i la valoració és molt positiva.

Recordem que a l’abril, en ple confinament, es va haver de fer un ple de manera telemàtica. Ara, però, el regidor creu convenient poder tornar a fer-los de manera presencial, ja que és senyal que de mica en mica tot va tornant a la normalitat.

El ple començarà a dos quarts de cinc de la tarda. Per la situació de pandèmia, de moment la sala seguirà tancada al públic, però com sempre la sessió es podrà seguir en directe a través dels canals habituals de la ràdio: el 90.2 FM, la pàgina web i el Facebook Live.

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.