24.8 C
Lloret de Mar
Ple municipal del passat mes de juny

Plenari avui a Lloret de Mar, amb set mocions en l’ordre del dia

La sessió ordinària comença a les 16:30h, en directe a Nova Ràdio Lloret.

Ple municipal del passat mes de juny

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar celebra avui el ple ordinari, amb 15 punts a l’ordre del dia, set dels quals són mocions. Comença a dos quarts de cinc de la tarda i comptarà amb la resolució d’al·legacions i l’aprovació definitiva del codi ètic i de bon govern.

També es farà l’aprovació inicial del pla de prevenció d’incendis forestals, que seria efectiu entre els anys 2020 i 2023. Abans d’aquestes qüestions, es donarà compte dels decrets d’ampliació de terrasses que s’han aplicat en les diferents fases de la desescalada, després de la pandèmia.

Pel que fa a les mocions, com hem dit, n’hi haurà set. Ciutadans en presenta dues. La primera demana el desenvolupament d’un pla de revitalització del mercat municipal, mentre que la segona fa referència al control de la vespa asiàtica al municipi.

Per la seva part, des de Lloret En Comú també portaran a debat dues mocions. D’una banda, volen la creació d’un inventari de béns culturals i naturals que siguin d’interès cultural local. D’altra banda, la formació també ha presentat una moció relativa a la creació d’una comissió al Congrés dels Diputats per esclarir els presumptes delictes de blanqueig de capital i frau fiscal del rei emèrit Joan Carles I.

Un altre dels grups municipals que presenta mocions és el PSC, amb un total de tres. En la primera, es parlarà de la gestió del servei de menjadors escolars, mentre que la segona farà referència a la denúncia i eradicació del transfuguisme al consistori. Per últim, el PSC també vol que hi hagi un seguiment i un control efectiu del compliment de les mocions proposades al ple de l’Ajuntament.

La sessió començarà a dos quarts de cinc de la tarda. Com ja es va fer en l’últim plenari, per motius de seguretat relacionats amb l’emergència sanitària de la Covid-19, serà a porta tancada, sense l’assistència del públic. Nova Ràdio Lloret retransmetrà el ple en directe per ràdio, internet i xarxes socials.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist