12.6 C
Lloret de Mar
Candidatura de Podem

Podem presentarà la seva candidatura, que aposta per un model de ciutat inclusiva

L'alcaldable, Gabriela Attene, assegura que es tracta d'una proposta feminista. L'acte es farà demà dissabte, a les 19 hores, a la sala polivalent de la biblioteca.

Candidatura de Podem

Darreres Notícies

Podem Lloret presenta una candidatura d’esquerres i feminista, liderada per Gabriela Attene. L’alcaldable argumenta que a la llista hi ha més dones que homes, però la seva filosofia feminista va més enllà i es marca la fita de transformar les institucions, que tenen el patriarcat molt instaurat.

A més, el partit té per objectiu implantar un model de ciutat inclusiva en què el protagonisme sigui per als veïns.

Pel que fa a la llista de persones que conformen la candidatura, Gabriela Attene destaca el nom d’Angelique Pfitzner, organitzadora del festival Lloret Negre. A més, la candidata assegura que hi ha una varietat molt gran de persones provinents de diferents àmbits, que enriqueix molt el partit, com ara els sindicalistes Juan Manuel Marín i Arturo Muñoz. Demà es donaran a conèixer tots els noms.

La presentació de Podem, tant del programa com de la llista, es farà aquest dissabte, a les set de la tarda, a la sala polivalent de la biblioteca. L’acte comptarà amb Noelia Bail, secretària general de Podem Catalunya, i David Clarà, portaveu de Podem Catalunya. A més, s’ha anunciat que hi haurà una visita sorpresa de l’àmbit estatal.

spot_img

El + Vist