Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
Candidatura de Podem

Podem presentarà la seva candidatura, que aposta per un model de ciutat inclusiva

L'alcaldable, Gabriela Attene, assegura que es tracta d'una proposta feminista. L'acte es farà demà dissabte, a les 19 hores, a la sala polivalent de la biblioteca.

Candidatura de Podem

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Podem Lloret presenta una candidatura d’esquerres i feminista, liderada per Gabriela Attene. L’alcaldable argumenta que a la llista hi ha més dones que homes, però la seva filosofia feminista va més enllà i es marca la fita de transformar les institucions, que tenen el patriarcat molt instaurat.

A més, el partit té per objectiu implantar un model de ciutat inclusiva en què el protagonisme sigui per als veïns.

Pel que fa a la llista de persones que conformen la candidatura, Gabriela Attene destaca el nom d’Angelique Pfitzner, organitzadora del festival Lloret Negre. A més, la candidata assegura que hi ha una varietat molt gran de persones provinents de diferents àmbits, que enriqueix molt el partit, com ara els sindicalistes Juan Manuel Marín i Arturo Muñoz. Demà es donaran a conèixer tots els noms.

La presentació de Podem, tant del programa com de la llista, es farà aquest dissabte, a les set de la tarda, a la sala polivalent de la biblioteca. L’acte comptarà amb Noelia Bail, secretària general de Podem Catalunya, i David Clarà, portaveu de Podem Catalunya. A més, s’ha anunciat que hi haurà una visita sorpresa de l’àmbit estatal.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.