18.8 C
Lloret de Mar
Les noies van asseure's en mig del camp en senyal de protesta

Polèmica a Lloret en un partit de futbol femení de la Segona Catalana

L’encontre va quedar suspès per la coincidència horària amb un partit de veterans que havia de disputar el Club de Futbol Lloret. Les noies critiquen que les van fer fora de males maneres.

Les noies van asseure's en mig del camp en senyal de protesta

Darreres Notícies

Polèmica en un partit de futbol femení de la Segona Catalana. El disputaven, aquest passat dissabte, el Lloretenc i l’Atlètic Masnou en el Camp del Molí. L’encontre va quedar suspès per la coincidència horària amb un partit de veterans que havia de disputar el Club de Futbol Lloret.

Segons l’Atlètic Masnou, a través d’un comunicat, les jugadores dels dos conjunts haurien rebut insults masclistes per part dels veterans i també haurien estat expulsades del terrenys de joc. Ho ha explicat la capitana de l’equip, Judith Bernabeu.

El Club de Futbol Lloret s’ha defensat a través d’un comunicat en el seu compte de Facebook, en el qual neguen la versió dels fets de l’Atlètic Masnou. El president de l’entitat, Eduard Coloma, argumenta que els membres del conjunt veterà no van fer fora els equips femenins i assegura que no es van produir insults masclistes per part dels jugadors del Lloret.

Segons Eduard Coloma, des del Club de Futbol Lloret estan intentant posar-se en contacte amb l’Atlètic Masnou per aclarir els fets. Per la seva part, des de l’equip femení del Lloretenc han declinat fer declaracions.

spot_img

El + Vist