Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
Zona on anirà el nou equipament

Es posa a licitació la redacció del projecte de les pistes de raqueta a Lloret

L’alcalde ha matisat que la intenció és deixar l’aparcament necessari per garantir el correcte funcionament de les noves instal•lacions i la comoditat dels veïns perquè puguin seguir aparcant allà de manera gratuïta.

Zona on anirà el nou equipament

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

L’Ajuntament ha posat a licitació el contracte per a la redacció del projecte d’obres per adequar la zona esportiva i l’aparcament del costat de la piscina. Tal com publica El Punt Avui, es tracta d’una zona de més d’11.000 metres quadrats, que es destinarà a la construcció de pistes de tennis i pàdel que han de complementar l’oferta de la destinació per al turisme esportiu.

L’alcalde, Jaume Dulsat, que aquest matí ha participat a la Tertúlia ciutadana de Nova Ràdio Lloret, ha matisat que la intenció és deixar l’aparcament necessari per garantir el correcte funcionament de les noves instal•lacions i també la comoditat dels veïns perquè puguin seguir aparcant allà de manera gratuïta.

La voluntat de traslladar el dipòsit de la grua municipal no ve donat únicament per la necessitat d’utilitzar l’espai com a terreny esportiu, sinó que la intenció és ubicar el dipòsit davant de la nova caserna de la policia local per optimitzar recursos i posar facilitats als ciutadans que vagin a recollir el seu vehicle.

Segons el plec de condicions, el nou equipament esportiu haurà d’incloure almenys quatre pistes de pàdel i quatre de tenis i un mòdul desmuntable en planta baixa que inclogui els serveis annexos necessaris, com ara lavabos, vestidors i zona de lleure i descans.

El preu de posada a licitació és de 12.300 euros i les ofertes s’han de presentar a la baixa.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.