6.7 C
Lloret de Mar

Primer triomf del Bàsquet Lloret a Copa Catalunya, en un partit molt complet contra l’AESE (71-63)

Per contra, el sènior femení del Bàsquet Lloret va perdre 64-38 a la pista del Femení Osona.

Un partit del Bàsquet Lloret
Un partit del Bàsquet Lloret

Darreres Notícies

Primera victòria de la temporada pel sènior masculí del Bàsquet Lloret, per 8 punts. Els homes de Marc Ciurana van superar l’AESE per 71-63, en la tercera jornada de la Copa Catalunya.

Els lloretencs van marxar al descans amb avantatge en el marcador, però els rivals van despertar i van retallar diferències en el tercer període i, fins i tot, es van posar per davant. Els locals, però, en l’últim quart, amb un parcial de 19-9, van resoldre el partit i van quedar-se amb la victòria.

“Primera victòria de la temporada, en un partit molt complet dels nostres jugadors”.

Marc Ciurana

És un triomf que deixa l’equip masculí del Bàsquet Lloret situat en la desena posició, amb 4 punts.

Per contra, el sènior femení del Bàsquet Lloret va caure derrotat de manera contundent a la pista del Femení Osona, per una diferència de 26 punts. El resultat va ser de 64-38, en la tercera jornada de la Primera Catalana.

Les rivals, ja des del primer període, es van mostrar molt superiors a les lloretenques, que només van poder posar-ho complicat en el tercer període. Però les osonenques no es van deixar sorprendre i es van quedar amb el triomf. Després d’aquesta jornada, sènior femení del Bàsquet Lloret és setè a la classificació, amb 4 punts.

spot_img

El + Vist