14.9 C
Lloret de Mar

Primers concerts ‘sold out’ del festival Som de Mar de Lloret

Ja s'han venut totes les entrades per a Rosario i Sergio Dalma.

La cantant Rosario Flores, en un concert
La cantant Rosario Flores, en un concert

Darreres Notícies

El festival Som de Mar ha anunciat els primers ‘sold out’ d’aquest mes d’agost. Els concerts de Rosario i Sergio Dalma ja han quedat plens. Han venut les 1.200 localitats del recinte, mentre que la resta de propostes es venen a bon ritme.

servicios profesionales jimenez

Carles Gilibets, director del certamen, exposa que “aquest estiu, hi ha festivals que es queixen que no venen, nosaltres anem molt bé, estem posicionats després de dos anys fent marca, Boney M i Joan Dausà també seran ‘sold out’”.

Sergio Dalma
Sergio Dalma, un dels artistes que participaran del Som de Mar.

El Som de Mar se celebra del 19 al 27 d’agost als jardins de Santa Clotilde amb un cartell estel·lar: des de Rosario, els Manel, els mítics Boney M o Sergio Dalma, passant per Joan Dausà, Blaumut, Els Pets, Coque Malla o Ramon Mirabet.

A més, una part programació musical serà a l’escenari del mirador de Sa Boadella, amb artistes locals com les lloretenca Tramma, Laura Gibert, Ainhoa i Xavi Fornaguera, a més de la Berta. Juntament amb veus emergents com Roger Padrós, Elisabeth Borne, Conttra, Cesc Sansalvador o Rocio Caamaño.

El festival dobla enguany la seva capacitat fins a un aforament màxim de 1.200 localitats i disposarà de nous espais de gastronomia tant als jardins com a l’accés de Sa Boadella, on es crearà un espai obert a tot el públic.

El Som de Mar arriba aquest estiu a la 3a edició, com un festival consolidat. Un dels punts forts és la ubicació, als jardins noucentistes de Santa Clotilde, en què l’escenari principal se situa al pati de la casa. Les entrades es venen al web del certamen.

spot_img

El + Vist