28.9 C
Lloret de Mar
Anna Riera i Eli Keegan, aquest passat cap de setmana al festival de cinema de Cannes

Promocionar Lloret a Cannes és “com jugar la final de la Champions”, segons Eli Keegan

L'acció s’ha dut a terme aquest cap de setmana amb l’estrena de ‘Libertad’, l’òpera prima de Clara Roquet, al festival de cinema.

Anna Riera i Eli Keegan, aquest passat cap de setmana al festival de cinema de Cannes

Darreres Notícies

Promocionar Lloret com a seu de rodatges al festival de cinema de Cannes ha estat una “oportunitat única”, que ha permès treballar per posicionar la marca per rodar-hi escenes de pel·lícules, sèries, programes de televisió o anuncis.

La promoció s’ha dut a terme aquest cap de setmana amb l’estrena a Cannes de la pel·lícula ‘Libertad’, l’òpera prima de Clara Roquet, rodada en part a Lloret i Blanes.

Arran de la selecció del film al festival, s’ha organitzat un còctel, de la mà de la Catalunya Film Comission, per donar a conèixer els espais que hi ha a la Costa Brava sud a localitzadors internacionals que participen a Cannes.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, valora molt positivament que la destinació hagi estat per primer cop present al certamen. No dubta a afirmar que “ser a Cannes és com jugar la final de la Champions”.

Aquesta presentació ha permès donar visibilitat a la feina de la Lloret Film Comission, que enguany assoleix els 15 anys gestionant rodatges a la vila, els quals sumen una 40a a l’any.

Lloret compta amb un seguit d’atractius com a seu d’aquestes gravacions. Com, per exemple, que es troba a menys d’una hora de Barcelona, que té la primera cala verge al sud de la Costa Brava, a més de paisatges espectaculars i variats, i tot tipus d’establiments hotelers.

spot_img

El + Vist