17.9 C
Lloret de Mar

Prop de 200 britànics passen uns dies a Lloret, gràcies a un sorteig

L'experiència proposada per l'operador Jet2holdays ha comptat amb 20.000 participants.

Lequip de Jet2Holidays i Xavi Alonso de lhotel LAzure
Lequip de Jet2Holidays i Xavi Alonso de lhotel LAzure

Darreres Notícies

Prop de 200 turistes britànics passen un cap de setmana molt especial a Lloret de Mar. Fins aquest diumenge, gaudeixen d’una completa estada a la destinació i al territori, amb seu a l’hotel L’Azure.

servicios profesionales jimenez

La curiositat és que aquesta experiència els ha tocat en un sorteig de l’operador Jet2holidays, on hi van participar 20.000 persones. Els ‘afortunats’ que han estat seleccionats estaran uns dies a Lloret, acompanyats d’unes ‘celebrities‘ angleses de qui no han transcendit els noms.

https://twitter.com/jet2tweets/status/1572600891542499329?s=20&t=Jc4fyceHb_iKavG2ZsqhQw

Lisa Hall, encarregada de la contractació a Catalunya de Jet2holidays, explica que han triat la destinació “perquè ens encanta venir aquí, tenim un ferm compromís amb Lloret i la Costa Brava”.

Durant la seva estada a la destinació, els prop de 200 turistes britànics -provinents de diferents regions del Regne Unit- estaran dividits en grups, en funció dels seus interessos, perfils i edats, que són variades. Faran activitats familiars, culturals o de relax, tant a Lloret (amb estada als jardins de Santa Clotilde i a la platja de Fenals) així com pel territori, amb excursions a Barcelona, Girona i al nord de la Costa Brava.

spot_img

El + Vist