25.9 C
Lloret de Mar
Els participants al Trofeu Mercat del Ram (Club Natació Lloret)

Quatre medalles per al Club Natació Lloret al Trofeu Mercat del Ram de Vic

Valeria Zinchenko va aconseguir dos ors, mentre que Íker Romero va penjar-se una medalla de plata i Radi Aleksandar, una de bronze.

Els participants al Trofeu Mercat del Ram (Club Natació Lloret)

Darreres Notícies

El Club Natació Lloret va tornar de Vic, aquest passat cap de setmana, amb quatre medalles, en la tercera jornada del Circuit de GirOsona, en el Trofeu Mercat del Ram. L’entitat va obtenir dues medalles d’or, una de plata i una de bronze.

Els dos ors van ser per Valeria Zinchenko, la nedadora ucraïnesa desplaçada que ha acollit el club, en les modalitats de 100 i 200 metres braça. La plata la va obtenir Íker Romero, que va participar en la prova dels 200 metres braça. A més, Radi Aleksandar va guanyar la medalla de bronze després d’acabar tercer en els 100 metres esquena.

Un dels podis (Club Natació Lloret)
Un dels podis (Club Natació Lloret)

L’entrenador de l’equip, Joan Parra, valora de manera molt positiva l’actuació del club en aquesta cita, assolint quatre medalles, arribant a setze finals i sumant, a més, diverses marques personals.

“La nostra actuació va ser força destacada, els membres del club van aconseguir una bona quantitat de marques personals, amb setze finals i quatre podis”

Joan Parra

El Trofeu Mercat del Ram, de Vic, dins del Circuit GirOsona, va comptar amb una desena de representants del Club Natació Lloret, que van nedar en una desena de proves diferents.

spot_img

El + Vist