12.2 C
Lloret de Mar

Reunió informativa i oberta del club de rem Pescadors

Aquesta trobada està adreçada als vogadors i vogadores del club, però també és oberta a persones que vulguin conèixer l’entitat i iniciar-se en l’esport del rem.

El club de rem Pescadors
El club de rem Pescadors

Darreres Notícies

El Club Rem Pescadors organitza aquest dissabte una reunió informativa en què es donaran tots els detalls de la nova temporada. Aquesta trobada està adreçada als vogadors i vogadores del club, però també és oberta a persones que vulguin conèixer l’entitat i iniciar-se en l’esport del rem.

servicios profesionales jimenez

L’entitat vol augmentar el seu nombre de participants i, per aquest motiu, organitza aquest acte en què s’explicarà com es presenta el nou curs, amb els equips i les competicions.

El club de rem Pescardors 2

Un dels membres del Club Rem Pescadors, David Abril, assenyala que “fem una reunió informativa per vogadors i vogadores del club i per gent que vol conèixer l’esport del rem explicant com serà la nova temporada”.

La reunió informativa del Club Rem Pescadors és aquest dissabte, a les 17h, a l’Hotel Astoria. Per a més informació, es pot contactar amb el club a través de les seves xarxes socials.

spot_img

El + Vist