Divendres, 22 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
Muntatge de l'associació

Riudeclicks lliura 100 mascaretes entre el sociosanitari de Lloret i el Trueta de Girona

Les mascaretes FFP2 estan comprades amb els diners de l'entitat.

Muntatge de l'associació

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

L’associació Riudeclicks -que reuneix col.lecionistes de Playmobil de Riudellots de la Selva- va entregar la setmana passada un lot de mascaretes a l’hospital sociosanitari de Lloret de Mar. En concret, una 30a, juntament amb la 70a que va lliurar a l’hospital Josep Trueta de Girona, el centre de salut de referència a la demarcació gironina.

El president de Riudeclicks, David Fernández, explica que “amb la COVID-19, volíem col·laborar i aportar el nostra granet de sorra“. Afegeix que les 100 mascaretes FFP2 estan comprades amb els diners de l’entitat, la qual havia col·laborat amb la fira de Playmobils feta de Lloret de Mar, solidària amb l’autisme.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".