8.3 C
Lloret de Mar

Roger Merideño, campió del Circuit Gironí de Cros a falta d’una jornada per acabar

El jove corredor del Club Atletisme Lloret - La Selva, de 9 anys, ha guanyat el cros de Caldes de Malavella, aquest cap de setmana.

Roger Merideño (Club Atletisme Lloret - La Selva)
Roger Merideño (Club Atletisme Lloret - La Selva)

Darreres Notícies

Roger Merideño, del Club Atletisme Lloret La Selva, s’ha assegurat el títol de campió del Circuit Gironí de Cros, a falta d’una jornada. El jove lloretenc, de 9 anys, va ser el més ràpid de la seva categoria en el Cros de Caldes de Malavella, disputat aquest diumenge.

servicios profesionales jimenez

Com que també va ser el guanyador de les tres proves anteriors -les de Santa Coloma de Farners, Girona i Olot-, s’ha assegurat ser campió de manera matemàtica, tot i que encara queda una última prova, que es disputarà a Banyoles.

“Vaig guanyar el quart cros consecutiu, dels cinc que farem en el Circuit Gironí, ara només queda el de Banyoles i espero que em vagi també molt bé”

Roger Merideño
Roger Merideño, al podi (Club Atletisme Lloret - La Selva)
Roger Merideño, al podi (Club Atletisme Lloret – La Selva)

Un dels seus entrenadors, Àngel Mullera, destaca que en Roger els ha sorprès per la seva adaptació al cros, ja que ell és un noi més explosiu i velocista.  

“En Roger és més explosiu, més velocista, i aquest any ens ha sorprès amb el cros”

Àngel Mullera
Roger Merideño, en un moment del cros (Club Atletisme Lloret - La Selva)
Roger Merideño, en un moment del cros (Club Atletisme Lloret – La Selva)

Ara, el Club Atletisme Lloret La Selva viurà una última jornada molt emocionant en el Campionat Gironí de Cros, en què altres dels seus participants poden proclamar-se també guanyadors de les seves categories. La cita serà el 18 de desembre, a Banyoles.

spot_img

El + Vist