9.9 C
Lloret de Mar

Rubén Aragón aconsegueix el tercer lloc del podi a la Internacional Wine Run de Lanzarote

El lloretenc va ser el tercer, en una prova de prop de 13 quilòmetres que va comptar amb 1.200 participants de 12 nacionalitats.

Rubén Aragón, després de la cursa
Rubén Aragón, després de la cursa

Darreres Notícies

El triatleta Rubén Aragón va pujar al podi de la International Wine Run de Lanzarote, disputada el cap de setmana passat. El lloretenc va ser el tercer, en una prova de prop de 13 quilòmetres que va comptar amb 1.200 participants de 12 nacionalitats.

servicios profesionales jimenez

L’esportista ha explicat que va ser una cursa molt ràpida des de l’inici i que hi havia un nivell alt pel que fa a la resta de corredors. La prova no es va decidir fins als darrers metres. De fet, Rubén Aragón va remuntar dues posicions en els últims dos quilòmetres, que li van permetre pujar al podi.

La cursa passava per zones volcàniques i vinyes. El triatleta considera que la dificultat més gran era que no coneixia el recorregut, perquè la majoria de parts eren de propietat privada.

Rubén Aragón competirà aquest cap de setmana a la Copa Canarias, a Las Palmas. Serà l’últim test abans d’afrontar el campionat Ironman 70.3, a Kazakhstan.

spot_img

El + Vist