17.4 C
Lloret de Mar

Rubén Aragón es prepara des de casa per al Mundial d’Ironman del proper novembre

Atès l'estat d'alarma i la prohibició d'entrenar-se a l'aire lliure, ell mateix ha elaborat una rutina d’entrenaments per intentar no perdre l’estat físic.

Rubén Aragón, a l'esquerre
Rubén Aragón, a l'esquerre

Darreres Notícies

La crisi del coronavirus ha trastocat d’una manera important el món de l’esport i, per tant, la planificació de diversos lloretencs que tenen cites destacades en aquest 2020. És el cas de Rubén Aragón, que a finals de novembre ha d’afrontar el Mundial d’Ironman 70.3, a Nova Zelanda, a la ciutat de Taupo.

servicios profesionales jimenez

Com fan la resta d’esportistes, el triatleta es prepara aquests dies a casa per afrontar la important cita, ja que s’han suspès moltes de les competicions que tenia programades per als pròxims mesos. Ell mateix ha explicat que ha elaborat una rutina d’entrenaments de bicicleta i treball de força i elasticitat per intentar no perdre l’estat físic.

Els principals inconvenients d’aquesta situació és que no sabrà quin és el seu nivell de competició real quan hagi de competir en el Mundial, perquè haurà pogut fer poques proves.

Un dels aspectes bàsics és l’alimentació. Rubén Aragón explica que menja productes naturals i baixos en greix perquè reconeix que el ritme d’entrenaments no té la mateixa exigència a casa que a l’aire lliure.

La celebració del Mundial d’Ironman 70.3, que es disputarà a finals de novembre a Nova Zelanda, de moment, no perilla. Però hi ha altres cites programades que encara  són una incògnita. És el cas de l’Ironman de Vitòria, del 12 de juliol, una altra competició que té Aragón al calendari. De moment, segueix en peu i no s’ha anunciat res de manera oficial.

spot_img

El + Vist