19.8 C
Blanes
Rubén Aragón, a Niça preparat per l'Ironman

Rubén Aragón participa al seu 6è Mundial d’Ironman full, a Niça, aquest diumenge

Segons ell, la prova més dura serà la de bicicleta, amb diversos ports de 8 i 10 quilòmetres.

Rubén Aragón, a Niça preparat per l'Ironman

Darreres Notícies

Rubén Aragón afronta aquest diumenge el seu sisè Mundial d’Ironman en distància full. El triatleta lloretenc ja es troba a Niça, França, on es disputarà per primera vegada aquesta competició, que sempre es du a terme a Hawaii.

La prova comptarà amb tres parts. La primera serà la natació al mar, en què els participants hauran de superar 180 quilòmetres. Després, hi haurà 180 quilòmetres en bicicleta, amb un desnivell de 2.500 metres. Per últim, la cursa a peu en distància de marató, de 42 quilòmetres. Rubén Aragón considera que, la part de bicicleta serà especialment dura, amb diversos ports de 8 i 10 quilòmetres.

“Hi haurà diversos ports de 8 i 10 quilòmetres, la part de bicicleta serà molt dura”

Rubén Aragón
circo de las estrellas

L’esportista lloretenc assenyala que el circuit que presenta el Campionat del Mon a Niça afavoreix els atletes escaladors, mentre que el circuit que acostumen a afrontar quan competeixen a Hawaii és més favorable als atletes corredors. En aquest sentit, assenyala que, a partir d’ara, s’ha decidit que cada any la seu del Mundial sigui diferent, entre Niça i Hawaii.

“Niça obre les possibilitats pels atletes escaladors, i no pels que guanyen sempre a Hawaii, que són els rodadors”

Rubén Aragón

Rubén Aragón arriba a la cita d’aquest diumenge en un bon estat de forma. En les últimes setmanes ha seguit una preparació exigent al Teide, a les Illes Canàries.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist