23.1 C
Lloret de Mar

Sa Boadella acull el rodatge publicitari d’una marca de cosmètica dels EUA

Les imatges s’han rodat aquest dimarts a la cala lloretenca, un dels indrets més demanats de la destinació per part de les productores de cinema i de publicitat.

El rodatge de l'espot, el passat dimarts, a Sa Boadella
El rodatge de l'espot, el passat dimarts, a Sa Boadella

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha acollit aquesta setmana el rodatge d’un espot publicitari d’una marca de cosmètica amb distribució als Estats Units. Les imatges s’han rodat aquest dimarts a la cala de Sa Boadella, un dels indrets més demanats de la destinació per part de les productores de cinema i de publicitat.

Joel López, un dels localitzadors, exposa que el motiu per triar Sa Boadella és, d’una banda, la bellesa “indiscutible” de l’indret com a paratge natural i, de l’altra, la proximitat amb Barcelona, la facilitat d’accés als terrenys i que també donen des de l’Ajuntament i la Lloret Film Office. De fet, no és la primera vegada que ve en aquesta cala.

rodatge espot 2

Recordem que setmanes enrere la Boadella es va transformar en un destí asiàtic de luxe. Va ser amb motiu del rodatge d’unes escenes de la pel·lícula ‘Uncharted’, amb Tom Holland.

Aquesta setmana Lloret de Mar i Blanes han estat l’escenari d’una nova sèrie de Movistar+. Es tracta de ‘Todos mienten’, creada i dirigida per Pau Freixas. Segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN), el rodatge de la minisèrie es desenvolupa entre Girona, Barcelona i Tarragona i es preveu que s’allargui dotze setmanes. Aquests dies, però, s’han estat enregistrant imatges a Cala Banys de Lloret i a Cala Bona de Blanes. En aquestes escenes, hi han participat part dels protagonistes i també diversos figurants locals.

rodatge 3
spot_img

El + Vist