12.2 C
Blanes
Una de les tripulacions de Santa Cristina, a la regata d'aquest diumenge (Rem Santa Cristina)

Sa Caleta acull la tercera regata de la Lliga de Llagut Català

Per als equips lloretencs, el resultat més destacat ha estat la victòria del cadet masculí de Pescadors, que ha estat el club organitzador.

Una de les tripulacions de Santa Cristina, a la regata d'aquest diumenge (Rem Santa Cristina)

Darreres Notícies

El Cadet masculí del Club Rem Pescadors ha guanyat la tercera regata de la Lliga de Llagut Català, disputada aquest cap de setmana a Lloret de Mar, a Sa Caleta. La mateixa entitat, Pescadors, ha estat al capdavant de l’organització.

El Cadet masculí ha obtingut el resultat més destacat, però des de Pescadors també han presentat quatre equips més. Els resultats han estat els següents: tercera posició de la Final A per l’Absolut masculí, tercer lloc del Veterà femení en la Final C i segon lloc pel Cadet femení i per l’Infantil femení.

Pel que fa a Santa Cristina, l’entitat hi ha participat amb tres equips. Dos d’ells han estat els veterans. En categoria femenina, han estat primeres de la Final B, mentre que en categoria masculina s’han hagut de conformar amb la Final C, amb un segon lloc. A més, segona posició pel Cadet femení.

En total, la cita ha reunit 49 tripulacions, que pertanyen a 18 clubs d’arreu de Catalunya. Ara, toca pensar en la pròxima regata de la Lliga de Llagut català, que serà la quarta. Es disputarà el 16 de juliol a Mataró.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist