21.2 C
Lloret de Mar

S’allarga el termini per inscriure’s a la Cursa de Nadal virtual

Tot i que el temps per apuntar-se acabava aquest dilluns, l’Ajuntament ha decidit donar fins aquest dimecres amb l’objectiu d’ampliar la participació.

Dolors Portavella ha fet la cursa de Nadal nedant, en aigües obertes.
Dolors Portavella ha fet la cursa de Nadal nedant, en aigües obertes.

Darreres Notícies

El termini per inscriure’s a la Cursa de Nadal -solidària amb La Marató de TV3- s’allarga fins aquest dimecres, 23 de desembre. Tot i que el temps per apuntar-se acabava aquest dilluns, l’Ajuntament ha decidit donar més dies amb l’objectiu d’ampliar la participació.

Fins al moment, s’han fet 350 inscripcions. La regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany, ho valora de manera positiva “no és el mateix el nou format que el presencial, tot i això hem aconseguit unes 350 inscripcions i animem a tothom per aconseguir més participació”.

Recordem que, a causa de la pandèmia, la Cursa de Nadal d’aquest 2020 es fa de manera virtual i en diferents modalitats. Cadascú decideix de quina manera la fa: corrents, caminant, fent marxa nòrdica, nedant o pedalant, entre d’altres. L’objectiu és completar entre 1 i 5 quilòmetres. Es demana als participants que, en el transcurs de la prova, es facin una fotografia amb la samarreta de la cursa i la pengin a les xarxes socials.

Els interessats en apuntar-se, tenen temps fins a aquest dimecres. Les inscripcions es poden fer a través del web de l’Ajuntament, l’app Lloret Smart i també de manera presència al Puntet. El preu és de 5 euros pels adults i de 3 pels infants, una quantitat que anirà destinada, de manera íntegra, a La Marató de TV3.

spot_img

El + Vist