11.4 C
Lloret de Mar
L'absolut masculí de Santa Cristina

Santa Cristina encara la temporada de llagut amb optimisme, malgrat el mal resultat a l’estatal de llaüt

Tant l'absolut masculí com femení van quedar eliminats a les semifinals del Campionat d'Espanya de Llaüt Mediterrani i la presidenta reconeix que van quedar tocats d'ànims, Però enfoquen la lliga catalana amb ganes.

L'absolut masculí de Santa Cristina

Darreres Notícies

El Club Rem Santa Cristina deixa enrere el campionat d’Espanya de Llaüt del Mediterrani per centrar-se en la Lliga Catalana de Llagut, que comença el 18 de juny a Arenys de Mar.

La presidenta de l’entitat, Anna Rosa Bou, reconeix que van quedar tocats després que l’absolut masculí quedés eliminats a les semifinals. Recordem que l’any passat els lloretencs (sènior masculí) van guanyar la competició estatal. Pel que fa a les noies, van quedar setenes. Anna Rosa Bou envia un missatge d’optimisme de cara a la temporada de llagut.

La responsable del club Rem Santa Cristina ha explicat que cal canviar el xip perquè l’embarcació de la Lliga Catalana és diferent, però creu que no serà cap problema per als vogadors de l’entitat.

Si el sènior masculí no va passar la ronda, el sènior femení es va classificar per la Final B, obtenint la 3a posició (i la 7a del campionat), mentre que el veterà femení va quedar eliminat a les repesques de dissabte. Ara totes les tripulacions ja comencen a preparar-se per a la temporada de llagut català, que acabarà al setembre amb el Campionat de Catalunya, que precisament organitza el Rem Santa Cristina.

spot_img

El + Vist