17.8 C
Lloret de Mar

Santa Cristina guanya la quarta regata de la Lliga Catalana de Llaguts

També hi han participat Pescadors, Es Vano i Hotelers, que amb els resultats d'aquesta última regata acaba la lliga tercer amb els equips Sènior.

El Club de Rem Santa Cristina
El Club de Rem Santa Cristina

Darreres Notícies

El Club Rem Santa Cristina ha guanyat la quarta regata de la Lliga Catalana de Llagut amb el Sènior Masculí i el Veterà Femení. Han estat els resultats més destacats de la cita, disputada aquest diumenge a Lloret de Mar, a Sa Caleta.

servicios profesionales jimenez

El Sènior Masculí de Santa Cristina va ser el primer de la Final A, amb un temps de 8 minuts i 45 segons, un segon per davant de Vogadors de Cambrils. A més, també va vèncer amb el Veterà Femení, superant el Badalona amb 6 minuts i 59 segons. L’entitat també va presentar un equip Infantil, que va acabar tercer.

rem sta cristina 2
El Club de Rem Santa Cristina

Però la cita comptava amb més clubs lloretencs. Un d’ells era el Club Rem Pescadors, que va obtenir dues segones posicions amb els equips Infantil i Cadet. A més, va ser el segon classificat de la Final “B” amb el Sènior Masculí.

Per la seva part, Hotelers va presentar dos equips, en la categoria sènior. Amb les noies, van acabar en la tercera posició, per darrere de Mataró i Vogadors de Cambrils. En el cas de l’equip masculí, van ser quarts, tal i com explica Francesc Mas. Amb aquests resultats, els dos equips Sènior d’Hotelers han acabat la lliga en una meritòria tercera posició, després de competir en totes les regates a un alt nivell.

Com a novetat, la regata va comptar amb un quart equip lloretenc. Es tracta del Cadet d’Es Vano, que va participar per primera vegada aquesta temporada en la lliga. L’equip va ser el quart classificat.

Tomàs Rodríguez, president d’Es Vano, afirma que “estem molt contents de la participació, els nostres Cadets estaven molt motivats i volien sentir què era participar en una regata de la lliga de Catalunya”.

La regata de Lloret, a Sa Caleta, ha estat l’última de la temporada de la Lliga Catalana de Llagut, organitzada pel Club Rem Pescadors.

spot_img

El + Vist