17.2 C
Lloret de Mar
Sènior masculí Santa Cristina

Santa Cristina, tercers en sènior masculí i Pescadors, primers en cadet masculí

Són els resultats més destacats dels equips lloretencs en el Campionat de Catalunya de Llaguts, disputat aquest cap de setmana a Badalona.

Sènior masculí Santa Cristina

Darreres Notícies

El Club Rem Santa Cristina ha quedat tercer en el campionat de Catalunya de Llaguts, disputat aquest cap de setmana a Badalona. El vicepresident de la Federació Catalana, el lloretenc Toni Pujol, ha valorat de manera molt positiva el resultat.

Els guanyadors de la categoria sènior masculí van ser Rem Badalona, seguits de Cambrils. De fet, aquests dos clubs van dominar en moltes categories. Per exemple, en sènior femení van quedar segones i terceres, respectivament; la victòria, però, va ser per Capgrossos de Mataró, Rem Badalona i Cambrils.

De Lloret, cal destacar la victòria del cadet masculí dels Pescadors, que venien de guanyar també la lliga i que aquest diumenge van quedar per davant de Móra d’Ebre A i B. Les cadet femení, en canvi, es van haver de conformar amb la tercera posició, tot i remar una regata molt disputada també amb Cambrils i Rem Badalona, primera i segona respectivament.

La resta de resultats es poden consultar a la pàgina web de la Federació Catalana de Rem. Amb el campionat de Catalunya s’ha donat per acabada la temporada de llaguts del 2015.

spot_img

El + Vist