31.3 C
Lloret de Mar
Cartell de l'espectacle

Se suspèn l’AutoHorror Experience, el primer autocinema de terror a Europa

L'espectacle s'havia de dur a terme aquest estiu a Lloret de Mar.

Cartell de l'espectacle

Darreres Notícies

Se suspèn l’AutoHorror Experience, que s’havia de celebrar aquest estiu a Lloret de Mar, per diferents contratemps derivats pel coronavirus. Els promotors de l’esdeveniment, Horror Box i Focus Experience, han decidit paralitzar la que havia de ser la primera edició perquè en les condicions actuals no podien oferir “un producte al nivell que el públic espera”.

La situació actual, provocada per la pandèmia de la Covid-19, ha dificultat la interlocució amb les distribuïdores de diferents països durant els últims dos mesos, per tal d’adaptar els drets de les pel·lícules al format de l’esdeveniment. Segons els organitzadors, aquests problemes se sumen, també, a la poca demanda i als elevats costos de les infraestructures.

Per part de l’Ajuntament, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, afirma que “lamentem aquesta cancel·lació”, que espera que es pugui “reemprendre en un futur”.

L’AutoHorror Experience és un autocinema de terror, amb actors que interactuen en directe i efectes especials. Es tracta d’un nou concepte d’espectacle, únic a Europa, que porta la marca dels creadors del parc temàtic Horrorland i del grup teatral Focus.

De moment, la primera edició -que s’havia d’ubicar al pàrquing del parc aquàtic Water World al llarg de l’estiu- ha quedat en ‘standby’. Des de l’organització han agraït el suport dels usuaris, en un comunicat. El departament d’entrades ha començat a tramitar les devolucions i reemborsaments.

spot_img

El + Vist