15.4 C
Blanes

Tertúlia ciutadana

Tertúlia ciutadana

Nova Ràdio Lloret
El + Vist

Sense Pressa – Carlos Costa

Aquest dimarts entrevistem Carlos Costa, regidor del PSC de l’Ajuntament de Lloret de Mar

Bon Dia Bona Hora – 7 Novembre 2023

Bon dia, bona hora és l’informatiu matinal de la ràdio de Lloret en què, de 8 a 9 del matí, repassem tots els temes d’actualitat que fan referència al municipi i els seus veïns, a través d’entrevistes. A més, us oferim un repàs dels titulars més destacats de la jornada en l’àmbit general, mirem què diuen les portades dels diaris i els continguts que ofereixen de Lloret i el meteoròleg Miquel Bernis ens explica quina és la previsió meteorològica.

Sense Pressa – Isabel Bernal

https://www.youtube.com/watch?v=OM94FY6nYC8

Sense Pressa – Joan Escalona

Aquest dimarts entrevistem Juan Escalona, regidor del PSC de l’Ajuntament de Lloret de Mar

Ple Municipal 24 Abril 2023

Recupera el debat del plenari corresponent al dilluns 24 d'abril de 2023. A continuació t’oferim l’ordre del dia, punt a punt. Una manera més accessible i fàcil d’escoltar els continguts de la sessió.

Cocodril Club – 3 Desembre 2023

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes

Sardanes a Lloret, Blanes i Tossa – 3 Desembre 2023

El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i el comentari amb la informació sardanista a càrrec de Jordi Rocas. En la segona hora, tenim la selecció de sardanes preparada per Josep Tibau, en exclusiva per a Lloret de Mar, Blanes i Tossa, tot gaudint de la música de cobla. Si teniu alguna consulta o petició podeu trucar directament al 649 90 41 55. Sardanes de la primera hora Camperola d'Eduard Toldrà. Eduard Toldrà, mestre de mestres de...

Bon Dia Bona Hora – 4 desembre 2023

L'informatiu matinal