12.3 C
Blanes
Corrent pel passeig, a primera hora, el cap de setmana passat (Ajuntament de Lloret de Mar)

Segon cap de setmana de tancament del passeig al trànsit

Igual que el cap de setmana passat, s'han organitzat una sèrie d'activitats perquè la ciutadania pugui gaudir del passeig.

Corrent pel passeig, a primera hora, el cap de setmana passat (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Arriba el segon cap de setmana de tancament del passeig marítim al trànsit, dins de la prova pilot del projecte Lloret Batega. En aquesta ocasió, l’obertura als vianants començarà aquest divendres al matí i s’allargarà fins a dilluns a primera hora.

El regidor de Mobilitat, Joan Escalona, ha remarcat que divendres serà el dia fort, perquè se celebra el Dia Mundial Sense Cotxes i s’ha programat l’activitat Mou-te bé! del RACC. Una activitat que consistirà en un circuit per circular-hi en bicicleta o patinet i que durant el dia estarà oberta a alumnes de tercer i quart de totes les escoles de Lloret, però que a la tarda quedarà oberta a la resta de la població de 6 a 13 anys.

A més a més, hi haurà una carpa informativa de la Comissió Tren Tramvia Selva Marítima i l’organització Mou-te en bici, que faran una sèrie de xerrades, i la jornada acabarà amb un concert de Javier Ginés.

“Volen fer unes xerrades per explicar el que és la mobilitat sostenible, com l’entenen ells, cap a on ha d’anar la ciutat… crec que pot ser molt interessant”

Joan Escalona

De cara a dissabte, la Fira de productes artesans es muntarà al passeig mateix, de vuit del matí a deu de la nit.

fira artesans
Una parada de la fira d’artesania

De deu a una, es farà una inspecció tècnica de bicicletes per a tothom que vulgui portar-hi la seva bici. De cara a la tarda, hi haurà inflables, que en aquesta ocasió estaran oberts de cinc a vuit. I, a dos quarts de set, concert de Versió.cat, que farà versions de les cançons més populars de rock català.

Lloret batega
Lloret Batega

Per diumenge, la Marxa de les Platges del Xino-Xano passarà pel passeig i, a la tarda, tornaran a haver-hi inflables, de quatre a set.

El regidor anima a tothom a passar pel passeig al llarg d’aquests tres dies i comprovin que “se li pot donar una altra vida”.

“Realment volem que la gent vegi que, fent aquesta prova de tancament, li podem donar una altra vida al passeig, un passeig més amable, el qual podem gaudir amb família, o fins i tot sols fent esport”

Joan Escalona

De cara a la setmana que ve, serà el torn de treure conclusions de la prova pilot.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist