8.2 C
Blanes
El Club Rem Pescadors en el podi d'Arenys de Mar

Segones posicions pels clubs lloretencs de rem en la tercera regata de la Lliga de Llarga Distància

El Club Rem Santa Cristina va fer una segona posició amb el Sènior femení, mentre que Pescadors va ser segon amb el Sènior masculí.

El Club Rem Pescadors en el podi d'Arenys de Mar

Darreres Notícies

Els equips sènior del Club Rem Santa Cristina i del Club Rem Pescadors van ser segons en la tercera regata de la Lliga de Llarga Distància de Llagut Català, celebrada aquest cap de setmana a Arenys de Mar.

En el cas de Santa Cristina, l’entitat va aconseguir el segon lloc amb el sènior femení. A més, setena posició amb el veterà femení, dotzè lloc amb el veterà masculí i cinquè lloc amb el cadet mixt. Les valoracions son molt positives segons la pesidenta, Anna Rosa Bou.

“El Sènior femení va fer una nova segona posició, però va millorar molt el temps”

Anna Rosa Bou

Pel que fa al Club Rem Pescadors, que va presentar dos equips, el resultat més destacat el va obtenir amb el Sènior masculí, que va ser segon, mentre que el Cadet mixt va acabar en la sisena posició. Pol Solé, de Pescadors, assenyala que no esperaven ser segons en la categoria sènior.

“Vam fer una segona posició que no esperàvem, ho vam donar tot”

Pol Solé

El 3 de desembre es disputarà la quarta regata de la Lliga de Llarga Distància de Llagut Català. Se celebrarà a Cambrils.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist