16 C
Lloret de Mar

S’engega un concurs de pintura dins la Capital de la Cultura Catalana

Amb el títol 'Què t'inspira Lloret?, és obert a tothom, amb temàtica i tècnica lliures, i a sobre de banderoles reciclades.

Cartell del concurs.
Cartell del concurs.

Darreres Notícies

Lloret de Mar engega un concurs de pintura sobre banderoles reciclades. Anomenat ‘Què t’inspira Lloret?”, la competició és oberta a tothom, amb temàtica i tècnica lliures. La finalitat és fomentar la creativitat i apropar a tot el públic a l’art i la creació artística.

servicios profesionales jimenez

El concurs, que forma part la Capital de la Cultura Catalana, serveix a més per reciclar banderoles que ja s’han fet servir per anunciar algun esdeveniment a Lloret. Stella González, de l’associació de Pintors de Lloret, explica que “hem retallat les banderoles i les hem preparat perquè la gent hi pinti el que vulgui i després es pengin per Lloret”.

Es pot participar al concurs de manera individual o en grup. Les persones interessades poden omplir un formulari que hi ha a la web de la Capital o bé anar al Puntet. El termini s’ha obert aquesta setmana i es tanca a finals de març.

Hi ha 50 banderoles disponibles, les quals seran exposades al llarg de l’estiu als carrers de Lloret. Hi ha diferents premis, dotats amb 400 i 200 euros, a més d’abonaments per a la temporada de teatre.

spot_img

El + Vist