11.7 C
Lloret de Mar

S’esperen 800 persones a la Festa de l’Esport de Lloret

Prevista aquest diumenge al pavelló municipal d'Esports, lliurarà els premis del 2021 i 2022, a causa de l'ajornament de la festa per la pandèmia.

El pavelló municipal de Lloret de Mar.
El pavelló municipal de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

S’esperen unes 800 persones en la Festa de l’Esport, que se celebra aquest diumenge, 26 de febrer. La cita servirà per reconèixer la tasca dels esportistes i les entitats de Lloret. En aquesta ocasió, s’uneixen dues edicions en una, a causa dels ajornaments de l’acte en els anys de pandèmia.

servicios profesionales jimenez

Per motius d’aforament, la celebració es trasllada del Teatre al Pavelló Municipal, per tal que hi puguin accedir més persones. Segons la regidora d’Esports, Ana García-Castany, “tots els esportistes estaran a la pista i els acompanyants se situaran a la graderia, aproximadament pot ser que arribem a reunir unes 800 persones”.

El bar del Pavelló Municipal d'Esports és un dels que surten a licitació (Amics del Bar del Pavelló)

Com sempre, els guardons més destacats seran el Premi Llevant, per a una entitat destacada, i el Forjador de l’Esport, per a una persona que ha dedicat els seus esforços al llarg de molts anys en l’àmbit esportiu. Aquesta vegada, com que se celebren dues edicions, hi haurà dos guardons del Premi Llevant i dos del Forjador de l’Esport. A més, hi haurà un premi especial del qual no s’han volgut desvetllar detalls.

La Festa de l’Esport se celebrarà aquest diumenge, a les sis de la tarda, al Pavelló Municipal d’Esports.

spot_img

El + Vist