34.4 C
Lloret de Mar
Una usuària, posant-se la vacuna contra la Covid-19, a principis de juliol, a la Biblioteca.

S’esperen vacunar més de 1.000 persones aquest dissabte a Lloret

Atenció perquè també ja es poden vacunar els menors de 65 anys que fa almenys 2 mesos que han passat la Covid.

Una usuària, posant-se la vacuna contra la Covid-19, a principis de juliol, a la Biblioteca.

Darreres Notícies

Segons l’alcalde Dulsat, aquest dissabte s’esperen vacunar més de 1.000 persones en la campanya sense cita prèvia, prevista a Lloret, que s’adreça als majors de 12 anys.

Atenció perquè també ja es poden vacunar els menors de 65 anys que fa almenys 2 mesos que han passat la Covid. En aquest sentit, el Departament de Salut ha canvia el protocol per avançar la vacunació amb pauta completa.

https://twitter.com/CorpoSalutMS/status/1425819369972670464?s=20

El Departament de Salut ha decidit avançar quatre mesos la vacunació de les persones menors de 65 anys que han passat la Covid-19. D’aquesta manera, si fins ara havien d’esperar mig any per rebre una única dosi de vacuna i quedar immunitzades, a partir d’ara podran rebre-la dos mesos després d’haver superat la malaltia.

Salut ha anunciat aquest canvi de protocol, adreçat a les persones a partir de 12 anys, amb l’argument de “continuar avançant en l’estratègia de vacunació per tenir la majoria de la població vacunada amb pauta completa” abans de la tardor, quan, previsiblement, hauran de reprendre les seves activitats habituals.

D’aquesta manera, a més, aquestes persones podran tenir el certificat de vacunació quatre mesos abans.

Recordem que aquest dissabte hi ha campanya de vacunació massiva a la Biblioteca, a partir de les 9 del matí. No cal reservar cita prèvia i es fa una crida a vacunar tots els majors de 12 anys. Els quals, fins als 15 anys, han de venir acompanyats per una persona adulta.

Anem ara amb el nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que és de 53 persones, 6 menys que dilluns 9 d’agost. Actualment hi ha 36 persones a l’Hospital de Calella i 17 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (09/08), a l’Hospital de Calella s’han registrat 14 ingressos, 15 altes, 1 de les quals és un trasllat en un altre centre, i 1 defunció. A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (09/08), s’han registrat 7 ingressos i 11 altes.

spot_img

El + Vist