12.3 C
Blanes
Escola de Rem (Club Rem Santa Cristina)

Sessions gratuïtes per provar el rem amb el Club Rem Santa Cristina

L'entitat obre la seva Escola de Rem per a joves de 5è de Primària a 2n de Batxillerat.

Escola de Rem (Club Rem Santa Cristina)

Darreres Notícies

El Club Rem Santa Cristina obre les portes de la seva Escola de Rem per tothom que vulgui provar aquest esport. Al llarg dels mesos de setembre i octubre, l’entitat organitza sessions gratuïtes adreçades a joves des de cinquè de primària fins a segon de batxillerat.

En aquests entrenaments, els participants aprendran nocions bàsiques sobre el rem, amb l’objectiu de poder formar part de l’entitat per a la temporada de competicions. Aquests dies, es combinaran els entrenaments al gimnàs amb sortides a l’aigua.

Recordem que el Club Rem Santa Cristina participa en tres modalitats diferents d’embarcacions: el batel, que consta de quatre vogadors i un timoner; el llaüt mediterrani, amb vuit vogadors i un timoner; i el llagut català, que es practica a l’estiu i que compta amb vuit vogadors i un timoner.

Dues de les entrenadores del club, la Dariana i la Laia, conviden a tots els joves de Lloret a participar en les jornades de portes obertes.

“Durant el mes de setembre i octubre, fem portes obertes per qui vulgui venir a provar”

Dariana i Laia

Els horaris de les sessions obertes de l’Escola de Rem són els dimarts i els dijous a la tarda, de sis a dos quarts de vuit, i els diumenges al matí, d’un quart d’onze fins a les dotze.

Els interessats en participar han de reservar la plaça enviant un correu electrònic a [email protected] o trucant al 640 249 840.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist