18.1 C
Lloret de Mar
La plaça Pere Torrent, aquest matí

S’han reobert la plaça Pere Torrent i l’aparcament soterrat i les obres queden aturades fins a l’octubre

Finalment, les obres s'executaran en dues fases, després que la setmana passada es determinés la necessitat de recalcular el període d’execució previst.

La plaça Pere Torrent, aquest matí

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha reobert la Plaça Pere Torrent i ha tornat a posar en funcionament el servei d’aparcament municipal soterrat. El consistori ha comunicat que executarà les obres de la plaça en dues fases, després que la setmana passada es determinés la necessitat de recalcular el període d’execució previst inicialment.

La causa ha estat les diferències detectades en l’estat actual del paviment de la plaça i el que es preveia en el projecte de les obres. Per tant, ara ha finalitzat la primera fase, en què s’han enderrocat les graderies i ha quedat una zona diàfana i practicable de manera provisional durant l’estiu.

La plaça Pere Torrent, aquest matí (NRLL)

Aquesta reobertura és una decisió que s’ha adoptat per part de l’equip de govern a causa del compromís establert amb els veïns i els empresaris de la zona. Això és així perquè se’ls va comunicar que les obres estarien acabades la primera quinzena de juny i que el servei d’aparcament es reprendria per Setmana Santa.

El pròxim mes d’octubre s’executarà la resta del projecte de remodelació i millora de la plaça Pere Torrent, que té un pressupost aproximat de prop de 700.000 euros. L’objectiu és convertir la plaça en un espai més amable, amb un parc infantil, mobiliari nou, una font, il·luminació nova i quatre grans jardineres. A més, és previst incorporar color al sòl de formigó i formes arrodonides per oferir una visió més estètica de la coneguda popularment com a plaça de la Llentia.

spot_img

El + Vist