15.2 C
Lloret de Mar

S’impulsa un grup de suport per a dones de més de 40 anys que tinguin malestar emocional

A Lloret, es crearà un grup de 10 o 12 dones que es trobaran un cop a la setmana al CAP del Rieral.

Programa 'Dones cuidem-nos' (CSMS)
Programa 'Dones cuidem-nos' (CSMS)

Darreres Notícies

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva impulsa un grup de suport sota el títol Dones, cuidem-nos. La iniciativa pretén donar un cop de mà a aquelles dones que tinguin malestar emocional, a través d’una teràpia conjunta.

servicios profesionales jimenez

La referent del programa de Benestar Emocional i Salut Comunitària, la psicòloga Mònica Cuadrado, explica que van detectar que cada cop hi havia més dones que acudien al CAP amb ansietat o trastorns de l’estat d’ànim. I per això van decidir fer alguna cosa per ajudar-les.

El grup estarà format per unes 10 o 12 dones. Mònica Cuadrado exposa que els principals objectius de la iniciativa són “poder millorar l’atenció a aquestes dones que presenten factors de risc psicosocial i fomentar la seva autocura i, sobretot, millorar la seva participació i suport a les xarxes socials“.

“millorar l’atenció a aquestes dones, fomentar la seva autocura i, sobretot, millorar la seva participació i suport a les xarxes socials

Mònica Cuadrado

Les dones poden fer la petició per formar part del grup a través d’algun dels dos ambulatoris de Lloret, però també poden ser derivades per diferents departaments de l’Ajuntament. Un fet que valora de manera molt positiva la regidora de Salut i d’Igualtat, Jennifer Pérez.

El programa consta d’un total de deu sessions, que es duran a terme entre el 16 de febrer i el 27 d’abril.

spot_img

El + Vist