4.2 C
Blanes
Els nedadors de l'entitat lloretenca

Sis podis per al Club Natació Lloret a l’última prova del circuit Girosona

Ara, els nedadors del Club Natació Lloret afrontaran el Campionat de Catalunya amb l'objectiu de millorar posicions.

Els nedadors de l'entitat lloretenca

Darreres Notícies

El Club Natació Lloret ha tancat el circuit Girosona amb 6 podis. La competició es va disputar el passat cap de setmana a les instal·lacions del GEiEG i les actuacions han estat molt positives.

Alguns dels resultats més destacats van ser els següents: Jaume Pardo va ser primer als 100 metres papallona i tercer als 100 lliures. Per la seva part, Ruth Ruiz va fer dos segons llocs en 100 i 200 metres braça i Joel Campmajó va aconseguir també el segon lloc als 100 braça. Per últim, també destaca el tercer lloc de Pau Muñoz als 200 metres papallona.

La majoria dels participants pertanyen a les categories infantil i júnior, nascuts a partir del 2005. L’entrenador de l’equip, Joan Parra, es mostra satisfet amb els resultats obtinguts en aquesta última jornada del torneig Girosona.

Ara, els nedadors del Club Natació Lloret afrontaran el Campionat de Catalunya amb l’objectiu de millorar posicions. Per a l’entitat, tal com explica el tècnic, seria una gran notícia assolir les marques mínimes per accedir al Campionat d’Espanya.

Segons l’entrenador, la temporada pel Club Natació Lloret ha estat molt bona i prepararan amb il·lusió i motivació els campionats de Catalunya i Espanya.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist