22.8 C
Lloret de Mar
Practicants d'snorkel

Snorkel nocturn per descobrir l’entorn natural de Lloret d’una manera original

La sortida és avui (20h) des de la Casa del Mar, a Fenals.

Practicants d'snorkel

Darreres Notícies

Una manera original i sens dubte molt atractiva de conèixer el litoral submarí és fer snorkel o immersió lleugera a la nit. Això és el que proposa Lloret Turisme, aquest dimarts.

La sortida comença a les 20 hores, des de la Casa del Mar, a Fenals. Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, assenyala que “és la segona sortida que fem aquest estiu, una proposta singular per descobrir la fauna i la flora“.

Es tracta d’una sortida guiada, adreçada a tot tipus de públic. L’únic que cal tenir en compte és l’edat: els participants han de ser majors de 12 anys. Els menors, a més, han d’anar acompanyats d’una persona adulta. El preu són 15 euros.

La finalitat és descobrir l’entorn natural de la destinació, en aquest cas la part submarina, al costat de professionals, i en horari nocturn. Per a més informació, contacteu amb les oficines de turisme de Lloret o bé visitar el web de Lloret Turisme.

Si la sortida d’snorkel nocturn és aquest vespre, aquest dimecres –15 d’agost, que és festiu- s’ofereix una altra visita en horari de nit. Es tracta de fer un recorregut pel Museu del Mar, que comença a les 20:30 hores.

La sessió acabarà amb una copa de cava i havaneres en directe, a la terrassa de l’equipament. Allà s’hi interpretaran peces de “Marina” i “La Bella Dolores”. Les places són limitades. Es pot comprar el tiquet de manera anticipada al Museu del Mar o al web de Patrimoni, al preu de 4 euros.

La visita ‘Museu de nit’ s’ofereix els dimecres en castellà i els diumenges en castellà, al llarg de l’estiu.

spot_img

El + Vist