Dilluns, 8 març 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Els horts de Can Ribalaigua

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

Els horts de Can Ribalaigua

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

L’Ajuntament de Lloret de Mar obre el termini per optar als 57 horts municipals que hi ha ubicats al veïnat de Can Ribalaigua. Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.  

Marina Nicolàs, regidora de Medi Ambient, exposa que els horts es destinen al “conreu ecològic per a ús propi“, i que tenen un “rerefons social important” en donar ocupació a gent aturada o jubilats. Aquells veïns que obtinguin les autoritzacions per fer ús dels horts es comprometran, entre d’altres, al manteniment del solar.

Totes les condicions es poden consultar al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Lloret. El termini de sol·licituds per prendre part de la convocatòria s’allarga fins al 31 de gener. Es poden presentar a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà, a la planta baixa de l’Ajuntament (horari: 9 a 14h).

També es pot fer de manera electrònica, a través de l’apartat de tràmits del web del consistori, o acudir de manera presencial a les oficines de Medi Ambient. Estan ubicades a la segona planta de l’edifici de l’antic Sindicat, al carrer Sant Pere (horari: de 10 a 13h).

Segons fonts municipals, si hi ha més sol·licituds, es farà una llista d’espera.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.