7.4 C
Lloret de Mar

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

Els horts de Can Ribalaigua
Els horts de Can Ribalaigua

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar obre el termini per optar als 57 horts municipals que hi ha ubicats al veïnat de Can Ribalaigua. Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.  

servicios profesionales jimenez

Marina Nicolàs, regidora de Medi Ambient, exposa que els horts es destinen al “conreu ecològic per a ús propi“, i que tenen un “rerefons social important” en donar ocupació a gent aturada o jubilats. Aquells veïns que obtinguin les autoritzacions per fer ús dels horts es comprometran, entre d’altres, al manteniment del solar.

Totes les condicions es poden consultar al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Lloret. El termini de sol·licituds per prendre part de la convocatòria s’allarga fins al 31 de gener. Es poden presentar a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà, a la planta baixa de l’Ajuntament (horari: 9 a 14h).

També es pot fer de manera electrònica, a través de l’apartat de tràmits del web del consistori, o acudir de manera presencial a les oficines de Medi Ambient. Estan ubicades a la segona planta de l’edifici de l’antic Sindicat, al carrer Sant Pere (horari: de 10 a 13h).

Segons fonts municipals, si hi ha més sol·licituds, es farà una llista d’espera.

spot_img

El + Vist