15.6 C
Lloret de Mar
La Night Trail del 2019, en un dels trams de muntanya.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

La Night Trail del 2019, en un dels trams de muntanya.

Darreres Notícies

La cinquena edició de la Night Trail de Lloret de Mar, que no es va poder celebrar el passat 2020 a causa de la pandèmia, ha obert les seves inscripcions. La cursa de muntanya, que convida a fer esport pel municipi amb unes vistes privilegiades del litoral lloretenc, se celebrarà el 26 de juny en horari nocturn.

Com en les anteriors edicions, hi haurà dues distàncies. La més curta serà de 7 quilòmetres, una modalitat apta per a tothom, amb un desnivell de 70 metres i que es podrà fer corrent o caminant. La més exigent i tècnica serà la distància de 16 quilòmetres, que comptarà amb un desnivell de 300 metres, segons Tito Pueyo, un dels responsables de Wefeel Events, l’empresa organitzadora.

De tot el recorregut que es farà, destaca l’arribada, que tornarà a ser a la platja. Segons Pueyo, es tracta d’una part molt atractiva que sempre crida l’atenció dels participants i els espectadors.

“És l’única cursa de muntanya que té arribada a la platja, això la fa especial”

Tito Pueyo (Wefeel Events)

La 5a edició de la Night Trail s’havia de celebrar el passat 2020. En primer lloc, la prova estava programada pel juny, però amb les restriccions per la Covid-19 es va traslladar a l’octubre de l’any passat. En aquell moment, la incidència del coronavirus va tornar a agreujar-se i es va haver de cancel·lar de nou. Ara, l’organització espera que se celebri amb normalitat, seguint sempre totes les mesures de seguretat pertinents.

La Night Trail de Lloret ja ha obert les inscripcions. El preu dels dorsals de la distància de 7 quilòmetres és de 18 euros, mentre que els de la distància de 16 valen 23 euros. Els interessats en participar poden apuntar-se a través del web de la prova: nighttraillloret.com. Allà, es pot consultar tot tipus d’informació relacionada amb l’esdeveniment. La intenció de l’organització és arribar als 800 corredors.

spot_img

El + Vist