12.3 C
Blanes
Exhibició de l'aula de teatre (Ajuntament de Lloret)

S’obren les inscripcions de l’aula de teatre infantil i juvenil per a nous alumnes

S'adrecen a infants i adolescents de totes les edats, des de P4 fins a Batxillerat.

Exhibició de l'aula de teatre (Ajuntament de Lloret)

Darreres Notícies

Avui comencen les inscripcions per als alumnes nous a l’aula de teatre municipal de la secció d’Educació. S’adrecen a infants i adolescents de totes les edats, des de P4 fins a Batxillerat.

La finalitat de les sessions, que són setmanals, és aprendre a expressar els sentiments, a perdre la vergonya, fomentar la creativitat, així com l’expressió oral i corporal, tal com ha explicat un dels mestres, l’actor Joan Romà Ortiz.

“Volem engrescar els alumnes que tinguin ganes de treballar l’expressió oral, l’expressió corporal, la desinhibició, la creativitat, expressar els seus sentiments, en definitiva, a tots els que els agradi el teatre”

Joan Romà Ortiz

Aquesta setmana ja hi ha hagut les inscripcions per a antics alumnes, mentre que avui i demà són per a infants nous. Les classes, que comencen a mitjan octubre i s’allarguen fins a finals de maig, es duran a terme a les sales d’assaig del Teatre.

L’Aula de Teatre va ser una de les primeres activitats del Pla Educatiu d’Entorn, que coordina les activitats educatives amb els centres educatius. Juntament amb l’Escola de Música, són dues iniciatives ben valorades per les famílies. El curs passat es van apuntar fins a 120 infants entre les dues activitats. Les inscripcions són totes en línea, al web lloret.cat/inscripcions.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist