5.3 C
Lloret de Mar
Som Alternativa fent campanya

Som Alternativa, encapçalat per Paulino Gracia, presentarà la resta de la llista aquest diumenge

L'acte, obert a tothom, es farà al centre cívic del Rieral, a les 12 hores.

Som Alternativa fent campanya

Darreres Notícies

Som Alternativa presentarà la seva llista aquest diumenge. La formació està encapçalada per Paulino Gracia, actual portaveu del grup municipal a l’oposició En Lloret Sí Se Puede (ELLSSP).

Cartell de l’acte

També sabem que la tercera posició l’ocupa Mayte Fernández, que ens va visitar fa uns dies a la ràdio. La resta de membres, segons Paulino Gracia, provenen d’àmbits molt variats. I afegeix que tothom està molt implicat amb el projecte.

La presentació es farà al centre cívic del Rieral, on es donaran a conèixer totes les persones que formaran part de la llista i, a més, els cinc primers faran un breu parlament. L’acte serà obert i Paulino Gracia convida a tothom a acostar-s’hi.

La presentació de Som Alternativa, que s’acompanyarà d’un pica-pica per a tots els assistents, es farà aquest diumenge, a les dotze del migdia, al centre cívic del Rieral.

Recordem que amb Som Alternativa ja són 12 les llistes confirmades per a les eleccions municipals del maig: Junts per Lloret, PSC, ERC, Lloret En Comú, Independents per Lloret, Força Lloret, PIAI, C’s, PP, Podem i la CUP.

spot_img

El + Vist