17.4 C
Lloret de Mar

Sortides guiades d’snorkel per commemorar el Dia Mundial del Turisme

Les impulsa Lloret Turisme, a través de Xatrac, i es faran dissabte i diumenge al matí, de 9 a 11 hores.

Fent snorkel, aquest estiu (Xatrac)
Fent snorkel, aquest estiu (Xatrac)

Darreres Notícies

El 27 de setembre es commemora el Dia Mundial del Turisme i, entorn a aquesta data, Lloret Turisme organitza, cada any, una sèrie d’activitats. Aquest cop, el més destacat serà un espectacle de llums i percussió (Perculights) dissabte al vespre, tot i que també ha programat per aquest divendres el concert de Todos los gatos son Pardos (que va haver de posposar a l’estiu pel mal temps), dues sotides d’snorkel durant el cap de setmana i jornada de portes obertes al Museu Obert de Lloret (MOLL) per dimarts 27. 

servicios profesionales jimenez

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, argumenta que, tal com van fer l’any passat, aprofiten que el cap de setmana previ al Dia Mundial del Turisme són les festes de la Mercè de Barcelona.

“Aglutinarem algunes activitats el cap de setmana abans del Dia Mundial del Turisme, perquè és el cap de setmana de la Mercè i a Barcelona fan festa el dia 26”

Elizabeth Keegan

Pel que fa a les sortides d’snorkel, les organitza Xatrac. Tal com ha estat fent l’entitat al llarg de l’estiu, la idea és sortir des de davant de la Casa del Mar i recórrer les roques de la zona, on hi ha un ampli ventall de biodiversitat marina.

Un peix fadrí al fons del mar lloretenc (Xatrac)
Un peix fadrí al fons del mar lloretenc (Xatrac)

La coordinadora d’activitats de Xatrac, Carolina Rodríguez, explica que, a diferència d’altres centres, en les seves sortides els guies són dos biòlegs marins, que comenten curiositats dels elements que es van trobant pel camí. Això, segons Carolina Rodríguez, apropa els participants al mar i fomenta que se li tingui estima al medi ambient.

“Una sortida guiada d’snorkel acompanyada de dos biòlegs marins: a diferència d’altres centres, a part de fer una activitat lúdica, ens agrada tenir un afegit que és explicar curiositats sobre els organismes marins que anem veient”

Carolina Rodríguez

Carolina Rodríguez afegeix que és una activitat oberta a tothom, a partir dels sis anys, tant si s’ha fet prèviament snorkel com si no.

“És una activitat familiar, que també es pot fer amb amics, però poden venir nens a partir de sis anys; i aquelles persones que no han fet mai l’activitat d’snorkel no s’han de preocupar, perquè dediquem una part inicial a l’explicació del material”

Carolina Rodríguez

El preu és de cinc euros per persona (2,5 euros els menors de 12 anys). Es farà una sortida dissabte i una altra, diumenge. En els dos casos, de nou a onze del matí.

spot_img

El + Vist