24.9 C
Blanes

SOS Lloret denuncia que el nou pla general d’urbanisme és il·legal

Per aquest motiu, SOS Lloret denuncia demana que es torni a tramitar el nou pla general d'urbanisme. La plataforma argumenta que el planejament no s'ajusta a les lleis d'urbanisme i d'impacte ambiental. Posa, com a exemple, que permet la creació de macrourbanitzacions enmig del bosc, en indrets de Lloret on no hi ha serveis.   Això, […]

Darreres Notícies

Per aquest motiu, SOS Lloret denuncia demana que es torni a tramitar el nou pla general d'urbanisme. La plataforma argumenta que el planejament no s'ajusta a les lleis d'urbanisme i d'impacte ambiental. Posa, com a exemple, que permet la creació de macrourbanitzacions enmig del bosc, en indrets de Lloret on no hi ha serveis.

 

circo de las estrellas

Això, segons SOS Lloret, és del tot insostenible, un dels principis que regeix la llei d'urbanisme. Per aquests i altres motius, la plataforma espera que els departaments que han de donar el vist-i-plau definitiu al nou pla general tinguin en compte el seu reclam. Les demandes i arguments de la plataforma estan recollits en un informe de tipus jurídic, que han fet arribar als departaments d'Urbanisme i de Medi Ambient de Girona. Ara n'esperen una resposta, que se'ls doni la raó en rebutjar plantejaments com la construcció massiva de vivendes enmig del bosc.

 

Les al·legacions que SOS Lloret ha presentat al nou pla general les coneix l'ajuntament. Ara les ha fet arribar a departaments de la Generalitat per tal d'intentar aturar la tramitació del document. Si tot això no serveix de res, la plataforma no descarta presentar recursos o, fins i tot, recórrer a la via judicial. Per tal d'obtenir el màxim suport possible, avui s'ha entrevistat amb el Síndic de Greuges, Rafel Ribó, aprofitant la seva visita a Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist