29.1 C
Lloret de Mar
Kimono de Tai-Jitsu

Tai Jitsu solidari a Lloret, aquest dissabte a la tarda

El club de Tai Jitsu de Lloret organitza, per tercer any, una jornada solidària amb la fundació El somni dels nens. Una entitat que treballa per fer realitat les il·lusions dels infants malalts de càncer o altres malalties cròniques o greus, per ajudar-los a mantenir una actitud positiva durant el tractament. La jornada benèfica es […]

Kimono de Tai-Jitsu

Darreres Notícies

El club de Tai Jitsu de Lloret organitza, per tercer any, una jornada solidària amb la fundació El somni dels nens. Una entitat que treballa per fer realitat les il·lusions dels infants malalts de càncer o altres malalties cròniques o greus, per ajudar-los a mantenir una actitud positiva durant el tractament.

La jornada benèfica es farà aquest dissabte al pavelló municipal d’esports i servirà per recaptar diners i per recollir joguines. A més, tal com ha remarcat una de les organitzadores del festival i professora de Tai Jitsu, Bàrbara Flores, aquest any també volen aconseguir material escolar.

El Tai Jitsu és una art marcial d’origen japonès que es basa en la defensa personal. La idea del festival de dissabte és fer una exhibició lúdica, on també hi tindran lloc el judo i el Jiu Jitsu. Serà de cinc a set de la tarda i l’entrada estarà oberta a tothom. Entre els participants, hi haurà gimnasos de Blanes, Malgrat i Sils, a banda de Lloret.

spot_img

El + Vist