6.5 C
Lloret de Mar
esquema de l'economia circular

Taller de formació per conèixer la importància de l’economia circular, aquesta tarda a Lloret

Es farà aquesta tarda, de 14:30h a 16:30h, al Centre Cívic del Rieral, organitzat pel SOM i l'Ajuntament de Lloret.

esquema de l'economia circular

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret i el Servei d’Ocupació Municipal organitzen aquesta tarda un taller de formació titulat “L’economia circular: del residu al recurs”. L’objectiu principal és conscienciar sobre la necessitat d’adoptar mesures per combatre l’emergència climàtica.

Una d’aquestes mesures és, precisament, adoptar l’economia circular en les diferents activitats econòmiques. D’aquesta manera, s’utilitzen matèries reciclades o energies verdes com a recurs per a crear nous productes. Segons la formadora del seminari, Neus Agulló, periodista especialitzada en economia circular, “l’empresa surt beneficiada però també el medi ambient i l’entorn”.

Al llarg del seminari, es tractaran diferents aspectes com la circularitat en el context internacional, europeu i local, així com les iniciatives de col·laboració social i empresarial per a convertir la producció lineal en circular. A més, també s’exposaran casos d’èxit en circularitat que han aconseguit empreses, comerços i establiments d’hostaleria.

Neus Agulló considera que s’han d’adoptar mesures urgents per combatre l’emergència climàtica. Destaca que “el 95% de les escombraries que llencen els països al mar és pur plàstic, i l’Estat espanyol és el que més llença de les costes mediterrànies, no podem seguir en un planeta així més temps”.

El taller de formació es farà aquesta tarda, de 14:30h a 16:30h, al Centre Cívic del Rieral. La participació és gratuïta però amb places limitades. Per a més informació i preinscripcions, cal posar-se en contacte amb el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lloret.

spot_img

El + Vist