14.6 C
Lloret de Mar

Tania Pardo, a l’equip arbitral de la final de l’Eurolliga Femenina

La lloretenca es mostra molt il·lusionada de poder viure aquesta experiència per primera vegada, la qual es duu a terme aquest cap de setmana a Palau de Plegamans.

L'àrbitre lloretenca, arbitrant un partit.
L'àrbitre lloretenca, arbitrant un partit.

Darreres Notícies

Tània Pardo és una de les àrbitres que formaran part de l’equip arbitral espanyol en la Final a vuit de l’Eurolliga Femenina d’hoquei patins. L’esdeveniment esportiu se celebra aquest cap de setmana a Palau de Plegamans.

La lloretenca es mostra “molt il·lusionada” en poder viure aquesta experiència per primera vegada. De moment, aquest dijous està convocada per a la reunió inicial, en què coneixerà quins són els primers partits que haurà de dirigir.

tania pardo 2
Pardo, entrenant.

Una de les peculiaritats és que podria dirigir un partit amb un àrbitre portuguès. En aquest sentit, considera que és una sensació “estranya però que de ben segur serà molt enriquidora”.

Una de les dificultats és que haurà d’aplicar la normativa en hoquei patins de l’any passat. De moment, les competicions europees encara no han adaptat les novetats del reglament que sí han entrat en funcionament, per exemple, a l’Estat espanyol.

La Final a vuit de l’Eurolliga femenina, amb els vuit millors equips del continent, es disputarà del 27 al 30 de maig a Palau de Plegamans. La lloretenca espera poder dirigir partits decisius i, fins i tot, optar a arbitrar la final. 

spot_img

El + Vist