8.1 C
Lloret de Mar

Tocs de Natura proposa recollir lavanda i fer-ne oli essencial

És una original proposta que arriba aquest dissabte, al costat de l'ermita de les Alegries.

Destilació de la lavanda en oli essencial.
Destilació de la lavanda en oli essencial.

Darreres Notícies

Tocs de Natura és una associació que organitza aquest dissabte una festa dedicada a la lavanda, una planta aromàtica que té moltes propietats relaxants o bé per a la pell.

servicios profesionales jimenez

La proposta és collir la lavanda que l’entitat ha plantat en un hort al costat d’altres plantes i fruiters, a tocar de l’ermita de les Alegries, i després extreure’n l’oli essencial.

destilació de lavanda
destilació de lavanda

Una de les organitzadores, Paquita Gruart, explica que “collirem la lavanda entre tots i farem oli essencial, així es veurà la màgia, que l’ànima de la planta és aquest oli”.

Tocs de Natura és una associació sense ànim de lucre, dedicada a fer tallers i activitats al seu hort on hi ha diferents plantes i herbes, per a grans i petits, per tal de recuperar el contacte amb la natura. I oferir una proposta “amb valor afegit a Lloret”.

Ara ha decidit fer aquesta festa, centrada en la lavanda. Cap a les 20h es farà un sopar de tipus pica-pica a la fresca i, a les 21h, hi haurà un concert de jazz i blues amb els germans Oriol i Albert Romaní, al clarinet i a la guitarra. Tot plegat serà a l’aire lliure i l’aforament és limitat. L’aportació per persona és de 30 euros i les reserves es poden fer al telèfon 644244789.

spot_img

El + Vist