4.2 C
Blanes
Primer Bany de l'Any del 2020 (Club Natació Lloret)

Torna el Primer Bany de l’Any, aquest diumenge, amb restriccions per la pandèmia

La cita és a les onze del matí, al Club Nàutic, i les inscripcions es poden fer allà, una hora abans, o bé prèviament per internet.

Primer Bany de l'Any del 2020 (Club Natació Lloret)

Darreres Notícies

Aquest diumenge torna el Primer Bany de l’Any. Després que el 2021 s’hagués de suspendre per la pandèmia, ara es tornarà a dur a terme, malgrat que serà amb totes les mesures necessàries per evitar els contagis de Covid-19.

En aquest sentit, es demana als participants que duguin la mascareta tota l’estona, excepte en el moment d’entrar a l’aigua, i que mantinguin la distància de seguretat entre grups bombolla. A més, no es podrà accedir als vestuaris del Club Nàutic, de manera que tothom s’haurà de canviar a la platja, i l’esmorzar es repartirà en racions individuals.

La presidenta del Club Natació Lloret, Olga Valls, reconeix que hi ha una mica d’incertesa per totes les mesures que cal prendre, però argumenta que tenen moltes ganes de recuperar una tradició de tants anys.

“Hi ha una mica d’incertesa, serà una mica diferent, però tenim ganes de tornar a fer el Primer Bany de l’Any”

Olga Valls

Aquesta serà ja la 27a edició del Primer Bany de l’Any, que segons Olga Valls aporta molts beneficis i agrada molt a tothom que ho prova. De fet, aquest any s’entregarà un trofeu a diverses persones que han participat en 25 edicions.

“Fa una mica de mandra posar-se a l’aigua, però un cop t’hi has posat i surts, sobretot si fa un bon sol, la sensació és molt agradable”

Olga Valls

Malauradament, aquest serà el primer cop que es fa el Primer Bany de l’Any sense Yasuji Fusano, que va morir el març del 2020 com a conseqüència del coronavirus.

“Serà molt diferent per no veure en Yasuji fent l’escalfament, era una cosa que a ell li agradava molt i era dels que sempre es banyava”

Olga Valls
Yasuji Fusano, a la dreta, al Primer Bany de l'Any del 2020 (Club Natació Lloret)
Yasuji Fusano, a la dreta, al Primer Bany de l’Any del 2020 (Club Natació Lloret)

Recordem que el Primer Bany de l’Any va començar amb un rerefons reinvidicatiu per reclamar la piscina municipal. Amb el temps, però, s’ha convertit en una festa i es manté malgrat que ja fa anys que Lloret compta amb una piscina pública.  

La cita és aquest diumenge, a les onze del matí, a la zona del Club Nàutic de Lloret. Cal fer inscripció, per internet, a la pàgina web del club, o bé el mateix dia a partir de les deu del matí. Amb el donatiu de cadascú, es garanteix la continuïtat de la festa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist