12.8 C
Lloret de Mar
Una sessió del Racó dels contes del 2019

Torna el Racó dels Contes de la Biblioteca

Una sessió del Racó dels contes del 2019

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Aquest cap de setmana comença una nova temporada del Racó dels Contes de la Biblioteca.

Així doncs, cada dissabte al matí tindrem una companyia diferent que farà una proposta als més petits. La regidora de la Biblioteca, Marina Nicolàs, assegura que tenen moltes ganes de reprendre l’activitat.

Hi haurà una sessió cada dissabte al matí, a dos quarts de dotze, i sempre se seguiran totes les mesures de seguretat per la Covid-19. L’entrada és gratuïta però l’aforament és limitat.

La primera sessió és demà amb La Minúscula, que oferirà un conte i un taller de tardor, tal com ha explicat una membre de la companyia, Casandra Lungu, que ha comentat que els petits elaboraran uns estalvis per a la cuina “ben especials”.

conte taller de tardor biblioteca
El cartell de la sessió d’aquest dissabte (Biblioteca)

Després dels difícils mesos de confinament, La Minúscula ha tornat a l’activitat amb molta energia i, sobretot, molt d’agraïment al públic, que els ha rebut amb molta estima.

A Lloret, la companyia és habitual al Racó dels Contes i agraeix l’aposta de la Biblioteca per seguir amb l’activitat en els temps que vivim.

El Racó dels Contes s’adreça a infants a partir dels tres anys. Les sessions són cada dissabte, a les 11.30 hores, al pati anglès o, si no es pot fer allà pel mal temps, a la sala polivalent.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.