10.2 C
Lloret de Mar
Una sessió del Racó dels contes del 2019

Torna el Racó dels Contes de la Biblioteca

Una sessió del Racó dels contes del 2019

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana comença una nova temporada del Racó dels Contes de la Biblioteca.

Així doncs, cada dissabte al matí tindrem una companyia diferent que farà una proposta als més petits. La regidora de la Biblioteca, Marina Nicolàs, assegura que tenen moltes ganes de reprendre l’activitat.

Hi haurà una sessió cada dissabte al matí, a dos quarts de dotze, i sempre se seguiran totes les mesures de seguretat per la Covid-19. L’entrada és gratuïta però l’aforament és limitat.

La primera sessió és demà amb La Minúscula, que oferirà un conte i un taller de tardor, tal com ha explicat una membre de la companyia, Casandra Lungu, que ha comentat que els petits elaboraran uns estalvis per a la cuina “ben especials”.

conte taller de tardor biblioteca
El cartell de la sessió d’aquest dissabte (Biblioteca)

Després dels difícils mesos de confinament, La Minúscula ha tornat a l’activitat amb molta energia i, sobretot, molt d’agraïment al públic, que els ha rebut amb molta estima.

A Lloret, la companyia és habitual al Racó dels Contes i agraeix l’aposta de la Biblioteca per seguir amb l’activitat en els temps que vivim.

El Racó dels Contes s’adreça a infants a partir dels tres anys. Les sessions són cada dissabte, a les 11.30 hores, al pati anglès o, si no es pot fer allà pel mal temps, a la sala polivalent.

spot_img

El + Vist