7.4 C
Lloret de Mar

Torna la campanya ‘Compra a Lloret’ amb novetats

Començarà la setmana que ve i els usuaris hauran de descarregar-se una app, que després servirà per dinamitzar el comerç local.

Pagant amb un telèfon mòbil (Revista d'Estil)
Pagant amb un telèfon mòbil (Revista d'Estil)

Darreres Notícies

Novetats en la campanya Compra a Lloret, que està a punt de començar la tercera edició. La principal és que en lloc de fer les compres mitjançant una targeta moneder, els beneficiaris ho hauran de fer a través d’una aplicació de mòbil que es dirà Compra a Lloret.

servicios profesionales jimenez

La regidora de Comerç, Lara Torres, ha explicat que, amb el format de la targeta física, les entitats bancàries posaven molts impediments a l’hora de poder justificar la despesa municipal. Amb l’aplicació, en canvi, quedarà tot registrat. A més a més, després de la campanya l’app serà una bona eina per dinamitzar el comerç lloretenc.

“Amb l’APP quedarà tot registrat, podrem saber qui ha gastat què i a on i això és el que necessitem per a la justificació”

Lara Torres

Això també beneficiarà la ciutadania, que podrà comprovar el saldo disponible en tot moment.

“Fins ara els usuaris havien d’apuntar-se quant gastaven amb cada compra, però ara qualsevol comerç podrà consultar els diners que queden a cada usuari”

Lara Torres

Amb aquest sistema, a més, no caldrà fer les llargues cues d’altres anys per adquirir la targeta. Això sí, per evitar les desigualtats que provoca la bretxa digital, qui vulgui podrà adreçar-se al Museu del Mar perquè l’ajudin a descarregar-se l’App i, fins i tot, si algú no vol tenir l’aplicació al mòbil podrà registrar-se presencialment al Museu del Mar i fer les compres amb el DNI.

La campanya Compra a Lloret està dotada de 60.000 euros i podran beneficiar-se’n fins a 1.500 lloretencs. Qui vulgui gaudir-ne haurà de pagar per avançat 60 euros i l’Ajuntament li’n subvencionarà 40 més, de manera que tindrà 100 euros per gastar en comerços locals.

La regidora argumenta que aquesta vegada la despesa només es podrà fer en comerços.

“Ho hem limitat a l’àmbit del comerç, perquè creiem que és el sector que més li ha costat arrancar després de la pandèmia”

Lara Torres

Els beneficiaris de la campanya han de ser majors de 18 anys i estar empadronats a Lloret. Cada ciutadà podrà fer una única càrrega i la campanya estarà activa fins al 31 de gener.

Per a les botigues que vulguin adherir-s’hi, l’Ajuntament farà una sessió informativa aquest divendres al migdia, mentre que la intenció és que la campanya comenci la setmana que ve. La primera idea era iniciar-la el 15 de desembre, però s’ha retardat per problemes tècnics.

spot_img

El + Vist